c-hive rooftop Antwerp

Welkom in c-hive rooftop Antwerp

c- hive rooftop Antwerp is gelegen op de 9de verdieping van het c-hive gebouw ( voormalig Crelan kantoorgebouw ) aan de Mechelsesteenweg 180 te Antwerpen en bied een bar & restaurant met een prachtig terras en een uniek uitzicht op de skyline van de binnenstad.

Het restaurant is van dinsdag tot donderdag geopend vanaf 9.00 u tot 15.00 u . Op vrijdag zijn we geopend van 9.00 u tot 23.00 u . U kan er terecht voor een ontbijtje, een drankje, een lunch, een koffie of een cocktail .

Het restaurant is geopend voor de lunch van 12.00 u tot 15.00 u ( keuken tot 14.30 u ) 

Op vrijdagavond kan je reserveren voor een 3-gangenmenu met of zonder aangepaste wijnen. Maar ook om te genieten van een drankje op het terras bent u van harte welkom.

Na 16.00 u of op de sluitingsdagen kan u het restaurant reserveren voor meetings, recepties, diners, workshops of kleinere evenementen.

Je kan reserveren via Resengo of op nummer 0477/ 166 437 of via deze knop. Indien u andere vragen heeft of meer informatie wenst,  kan u ons bereiken via  info@c-hive-rooftop.be

We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer ( tram 7, halte Gounod )  en deelfietsen ( Velo Antwerpen - station nr 092 St-Thomas ) net voor de deur.

Een tafel reserveren voor de lunch kan via deze knop

Kantoorruimte in de Harmoniewijk ? 

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in de buurt van de Harmoniewijk ? Klik dan op onderstaande knop.

Wil je ons nu al steunen ?  Dan kan je een waardebon aankopen en van zodra we de deuren kunnen openen, kan je komen genieten ! Bezoek de webstek https://horecacomeback.be/nl/steun-een-zaak/ of klik op volgende knop 

Opgelet, moeilijk bereikbaar voor mindervaliden en niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De locatie is bereikbaar via een lift tot de 8ste verdieping. Daarna neemt u een kleine trap tot aan de 9de verdieping.


Aanbod / Menukaart

Aanbod / Menukaart

Hier kan u de menukaart en het aanbod raadplegen.

Events

Events

Wij verzorgen graag uw receptie, afterwork drink , diner of uw bedrijfsevenement in c-hive rooftop Antwerp.
Voor meer info kan u een mail sturen naar info@c-hive-rooftop.be

Tafel reserveren

Tafel reserveren

Reserveer hier je tafel bij C-HIVE Rooftop Antwerp

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x