Berichtgeving maatregelen Covid 19

Berichtgeving ivm Covid 19

Op deze pagina vindt je meer informatie over de richtlijnen die we aan onze klanten willen meegeven indien ze een bezoek aan onze restaurants brengen. Deze richtlijnen hebben we uitgewerkt op basis van het sectorplan en werden op maat van elk restaurant uitgewerkt om onze medewerkers en onze klanten te beschermen.

Elk van deze restaurants heeft een unieke inrichting, een divers aanbod, een ander concept en ze verschillen elk in grootte. Elk restaurant heeft dus een andere aanpak nodig. We benaderen ze met een andere visie op de richtlijnen die ons werden opgelegd en omdat we de veiligheid van medewerkers en klanten op de eerste plaats zetten, hebben we alles in het werk gesteld om dit zo goed mogelijk voor te bereiden.

Van zowel onze medewerkers als onze klanten vragen we echter hun medewerking om onze inspanningen en ieders veiligheid te respecteren en bij te dragen door de richtlijnen goed op te volgen. Enkel door een gemeenschappelijke inspanning en breed gedragen verantwoordelijkheidszin kunnen we een volgende Covid-19 uitbraak misschien vermijden.

Wat doen we om uw restaurantbezoek Corona-proof te maken ?

  • We vragen onze klanten om het mondmasker te dragen tot aan uw tafel, voor ieders veiligheid. Ook als je de tafel even verlaat voor bvb een toiletbezoek vragen we je het mondmasker ter dragen.
  • We zorgen voor een effectieve hygiëne, voor onze klanten en onze medewerkers.
  • We werkte een éénlooprichting uit , om de afstand onderling en social distancing te respecteren.
  • We introduceerde een contact tracing app ( QR code aan tafel ), om je te contacteren indien je in aanmerking kwam met de een Covid-19 besmette persoon.
  • We brachten signalisatie aan, om onze klanten te informeren en crowd management uit te rollen.
  • We introduceerde digitale hulpmiddelen zoals een digitale butler die ons helpt in de strijd tegen het coronavirus.
  • We vragen u om uw contactgegevens achter te laten of de Savitas QR-code te scannen om u en/of uw contacten te verwittigen indien u in contact kwam met een Covid-19 besmette persoon

Infographic horeca richtlijnen

Omdat momenteel nog veel klanten en bezoekers door de gevolgen van de Coronacrisis ( al dan niet gedeeltelijk ) van thuis uit werken of nog geen restaurantbezoek overwegen, hebben we ons aanbod en onze openingsuren beperkt.

In deze video kan je onze richtlijnen vinden 


                                                                                             

Omdat contact tracing in de strijd tegen het Coronavirus een belangrijke schakel is en we onze klanten willen laten delen in het gebruiksgemak van de Savitas , kan u de QR - stickers op al onze afdelingen terugvinden en scannen. Hoe de contact tracing app van Savitas werkt, zie je hier.


Wil je ons steunen ?  Dan kan je een waardebon aankopen en van zodra we de deuren kunnen openen, kan je komen genieten ! Bezoek de webstek https://horecacomeback.be/nl/steun-een-zaak/ of klik op volgende knop 

Steun Greenhouse café 


Steun c-hive rooftop AntwerpVoor meer info betreffende het COVID19 virus kan u volgende websites raadplegen ; 

https://www.info-coronavirus.be/nl/

https://www.health.belgium.be/nl

https://www.ecdc.europa.eu/en/coronavirus


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x