Foodlab Nation deelkeuken


Word onze deelkeuken jouw springplank naar succes ?

Wij bieden food startups een professionele keuken van waaruit ze hun bedrijf kunnen opstarten en waar ze zich kunnen focussen op hun product en dienstverlening, zonder grote investeringen en waar de kosten gedeeld worden met andere gebruikers. De community biedt een enorme meerwaarde doordat ervaringen en kennis worden gedeeld en de “spiegel” biedt, die je als startende ondernemer nodig hebt om verder te groeien.

Ook traiteurs, cateraars, foodtrucks en andere voedingsverwerkende bedrijven kunnen de keuken gebruiken en deel uitmaken van de Foodlab nation community. De professioneel ingerichte keuken is de perfecte oplossing voor de, al dan niet tijdelijke, uitbreiding van hun activiteiten. Maar ook workshops of demo’s, produktpresentaties van voedingsmiddelen en/of dranken behoren tot de mogelijkheden.

Wat kost dat ?

Voor een vast bedrag per dag, per maand of periodiek hebben onze leden toegang tot de keuken en de aanwezige apparatuur. Daarnaast kunnen ze, afhankelijk van hun noden, extra dagen boeken. De deelkeuken kan op hetzelfde tijdstip door verschillende gebruikers worden gebruikt. Tijdens deze periode kan de formule ‘Deelkeuken XXL-private’ niet worden geboekt. De prijzen van lidmaatschap en huurprijzen vindt je op de website foodlabnation.be.

Voor de formule ‘Dark kitchen’ en ‘Deelkeuken XXL-private’ maken we een voorstel op maat. Hierbij is uw gebruiksprofiel, de beschikbaarheid, uw energieverbruik en de intensiteit een bepalende factor.

Credits for collumns

Durf je al eens een mening te geven en kan/wil je dat wel eens neerschrijven in een column op de website van foodlabnation.be  ? Kruip dan in je pen en schrijf jouw eerste bericht op deze website. Zo verdien je ‘credits’ , die je kan inruilen voor extra kooktijd in de deelkeuken van Foodlab nation.

Hoe werkt het en wie kan lid worden ?

Om lid te worden van onze community start je met de aanvraag. Die aanvraag dien je in via het inschrijvingsformulier op de pagina ‘Inschrijven’ op de website van foodlabnation.be. Van zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, bekijken we de beschikbaarheid en plannen we een presentatie van jezelf en jouw onderneming. Na een intakegesprek waar de voorwaarden, de afspraken qua gebruik van keuken en materieel, de aanmeldprocedure en de aanvaarding van het charter (de afspraken met betrekking tot het gebruik van de deelkeuken) worden besproken, krijg je toegang tot de community en kan je starten.

Wat zijn de voordelen om toe te treden tot de Foodlab nation community en de deelkeuken

Gebruik maken van een professioneel ingerichte keuken zonder investeringen en opstartkosten

Delen van de knowhow en de ervaring binnen de community

Gebruik maken van een netwerk van betrouwbare leveranciers – online besteltools bij de erkende leveranciers – laten leveren in koeling zonder uw aanwezigheid (optioneel ), enz.

Periodieke demo’s van nieuwe producten en deelname in allerhande opleidingen

Optimaliseren van energiekosten door het delen van de verschillende toestellen, verwarming ( of koeling ) en machines

Onmiddellijke afzet in de bedrijfscatering door opdrachten die u worden aangeboden

Gebruik van materiaal en servies dat voorhanden is


Inschrijven en meer info vind je op de website    foodlabnation.be


Ondernemersstraat 2 unit S, gelegen in een ‘KMO zone Mallekot’ te 2500 Lier

Mail : info@foodlabnation.be – Web : www.foodlabnation.be – Mobile : +32 (0)496 033 052Foodlab  Nation deelkeuken
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x