Aanbod Portview

Het Portview restaurant is een nieuw concept  " bedrijfsrestaurant ". 

Enerzijds is er het aanbod bedrijfsrestauratie  ( zelfbediening buffet ) met een ruime keuze aan koude en warme gerechten ( dagschotel of de suggestie van de chef ) , koude schotels , salades en desserten. Een salade uit het saladebuffet met verse groenten, een " vitality " - broodje en het ruim gebruik van verse groenten zorgen voor de juiste vitaminetoevoer, dat uw lichaam verdient.

Een broodjesbar met ruime keuze aan beleg, waar jouw broodje naar believen wordt bereid, maakt de keuzemogelijkheden compleet.

Anderzijs kan u , enkel op reservatie, ook van een zakenlunch genieten.  Het aanbod bestaat uit een 2 of 3 gangenmenu, dat door onze chef wordt voorgesteld. Het suggestiemenu wordt elke dag door onze chef opgemaakt aan de hand van de dagverse seizoensprodukten die op de markt aanwezig zijn. 

Het menu is in 2 menuvariëteiten te verkrijgen

  • Soep / Hoofdschotel / Dessert  >  € 35.00
  • Voorgerecht / Hoofdschotel / Dessert  >  € 45.00

Bij de reservatie zal onze Chef het suggestiemenu graag aan u voorstellen. 

De bestellijst voor de reservatie van een zakenlunch of de bestelling van uw belegde broodjes en het aanbod aan gerechten in het Portview restaurant , gelegen op de 10de verdieping van het Ahlers house , vindt u op deze website . 

Tot binnenkort  !

Indien u een tafel voor meer dan 8 personen wil reserveren, kan u best op voorhand per mail  een menu reserveren. 

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x